Alte știri

Primăria municipiului Chișinău continuă evacuarea chioșcurilor

Pinterest LinkedIn Tumblr

În perioada 1 – 10 ianuarie, primăria municipiului Chișinău a evacuat 8 chioșcuri care nu dispuneau de documentație oficială de amplasare, transmite Telegraph.md, cu referire la Moldpres.md

În cadrul ședinței on-line a serviciilor municipalității Chișinău, viceprimarul Inga Ionesii, a declarat că în baza noilor reguli aprobate de Consiliul Municipal Chișinău cu privire la comerțul stradal, începând din 1 ianuarie 2021, chioșurile care nu au documentație oficială de amplasare vor fi evacuate. „Consiliul Municipal Chișinău va aproba o nouă schemă de amplasare a acestor chioșcuri. Chioșcurile care nu dispun de documente oficiale de amplasare vor fi evacuate – regulile sunt aceleași pentru toți. Nu este posibil ca agenții economici să nu plătească pentru amplasarea chioșcurilor pe teritoriul municipiului, acțiunea de evacuare a chioșcurilor va continua”, a declarat Ionesii.

Potrivit oficialului în săptămâna 11-17 ianuarie se va întruni comisia municipală pentru organzarea unei noi licitații pentru amplasarea gheretelor în municipiul Chișinău.

Citește și: FOTO // Accident violent în satul Sofia, Drochia. Două persoane au decedat pe loc

loading...

Comments are closed.