Alte știri

Primarul capitalei a dispus suspendarea autorizației de construcție pentru stația PECO din strada Nicolae Dimo

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primarul capitalei, Ion Ceban, a semnat astăzi o dispoziție prin care se suspendă autorizația de construcție pentru stația PECO din strada Nicolae Dimo, din sectorul Rîșcani, transmite Telegraph.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Conform edilului, motivele suspendării au fost solicitările parvenite din partea locuitorilor din preajmă, dar și încălcările admise de către agentul economic.

„Am primit foarte multe petiții de stopare a acestei construcții. Am primit mai multe sesizări de la locuitorii capitalei, dar și de la diferite organizații. O asemenea solicitare a venit și din partea unui director de liceu. Din mai multe considerente am luat decizia că în acea zonă nu poate fi construită stație de alimentare. Este o zonă verde, importantă pentru capitală. Mai mult, în preajmă sunt blocuri de locuit și instituții de învățământ.”, a declarat Ion Ceban.

Primarul capitalei susține că orașul este deja sufocat de stații de alimentare cu combustibil.

„Sunt de părerea că obligarea prin instanța de judecată a eliberării actelor permisive în acest caz, dar și altele de acest gen, sunt inadmisibile. În astfel de cazuri, autoritatea emitentă trebuie să facă consultări publice.„, a mai adăugat Ion Ceban.

Citește și: Ion Ceban, la ședință cu pretorii capitalei: „Vreau rezultate”

loading...

Comments are closed.