Social

Primarul capitalei a înmânat diplome de onoare adolescenților din cadrul Centrului Comunitar pentru Copii și Tineri „Cosmos”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primarul general, Ion Ceban, a înmânat astăzi diplome de onoare ale Primăriei municipiului Chișinău unui grup de 16 copii din cadrul Centrului Comunitar pentru Copii și Tineri „Cosmos”. Evenimentul a fost prilejuit de rezultatele remarcabile obținute de către aceștia la Campionatul Republicii Moldova la Box și contribuția substanțială la promovarea unui mod sănătos de viață.

Tinerii au participat în luna septembrie curent, la Campionatele Republicii Moldova la Box și s-au remarcat prin performanță și curaj.

Edilul a ținut să mulțumească atât profesorilor, cât și tinerilor sportivi pentru efortul depus.

„Am remarcat şi profesionalismul pedagogilor organizatori, care împreuna cu conducătorii cercurilor de box, altoiesc în copiii noştri talentul, voinţa şi dorinţa de a munci şi a obţine rezultate frumoase”, a declarat, Ion Ceban.

De asemenea, sportivii au fost premiați anterior în cadrul mai multor Campionate Europene, iar în luna noiembrie, tinerii vor participa în Bulgaria la Campionatul European la Box pentru juniori.

Citește și: Primăria Chișinău a acordat diplome de gratitudine profesorilor, în contextul Zilei profesionale a lucrătorilor din învățământ

loading...

Comments are closed.