Politic

Primarul General interimar, Silvia Radu nu are somn! La ora 04:00 dimineața a vizitat Regia Autosalubritate

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primarul general interimar, Silvia Radu a povestit azi la ședința operativă de la Primărie despre șmecheria pusă la cale de fostul director al întreprinderii Regia Autosalubritate, Tudor Manev. Doamna Primar a vrut să le prezinte angajaților noua conducere, dar niciun muncitor nu a venit la întâlnire.

„Când l-am prezentat pe noul director al întreprinderii, angajații nu au fost prezenți, cu toate că eu l-am rugat pe fostul director să-i invite, fiindcă eu consider că toți angajații trebuie să fie prezenți atunci când se realizează o astfel de schimbare. Nu am fost informată cu claritate că acest lucru nu este posibil de făcut în acea zi. A doua zi, la ora 4 dimineață am mers și am discutat cu ei, am clarificat situație și ei au mers la serviciu”, a declarar Silvia Radu.

Doamna primar susține că situația s-ar mai fi întâmplat în trecut.

„Am înțeles că o situație similară a fost anterior în perioada domnului Chirtoacă, când s-a încercat schimbarea aceluiași director. El a încercat să organizeze un protest, atunci i-a reușit, domnul Chirtoacă a cedat și directorul a rămas în funcție. În cazul dat, oamenii au înțeles ce s-a întâmplat, și am convenit că în cazul în care vor apărea probleme în ceea ce ține de directorul interimar, eu voi fi oricând gata să mă implic pentru a soluționa neînțelegerile care pot apărea”, a mai declarat Silvia Radu.

Telegraph.md amintește că noul director al Regiei „Autosalubritate” a fost numit Eugeniu Axentiev.

loading...

Comments are closed.