Politic

Primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu, a venit astăzi cu un mesaj de avertisment pentru angajații Primăriei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Silvia Radu a declarat azi că sitauația actuală în Primărie este una dezastruoasă și i-a îndemnat pe cei care nu vor să muncească, să plece acasă.

„Sunt probleme legate de organigramă. Cine nu vrea să lucreze, pleacă acasă și lasă locul pentru cei ce vor să lucreze pentru interesele oamenilor. Nu mă interesează ce simpatii politice aveți și nici ce carnete politice aveți în buzunare. Nu este o declarație de război față de voi ci una de mobilizare”, a declarat doamna Primar imterimar.

Silvia Radu adăugat că pe parcursul săptămânii trecute a discutat și a interacționat cu mai mulți angajați ai Primăriei, iar unii din ei nu au dat dovadă de prea multă deschidere. „Din partea unora am sesizat și o încercare de a furniza complet informațiile solicitate și o lipsă de comunicare. De aceea, consider că este necesar astăzi să tragem o linie roșie”, a mai declarat Silvia Radu.

Amintim că Silvia Radu a devenit Primar intermar al Chișinăului după ce Nistor Grozavu s-a retras din această funcție pe 6 noiembrie.

 

loading...

Comments are closed.