Primarul orașului Ialoveni a comentat panoul revoltător: “Este o diversiune pentru a-mi știrbi imaginea”

limba romana, ziua limbii, guvernul acum psrm, primar ialoveni, sergiu armasu, alegeri 20 octombrie
 

Primarul orașului Ialoveni, Sergiu Armașu, a comentat panoul care schimonosește un citat celebru al lui Nichita Stănescu, care a devenit subiect de discuții pe întreg moldnetul. „Limba natală este patria mea”, scrie pe panou, în timp ce Nichita Stănescu a spus că „Limba română este patria mea”.

Fiind apelat de reprezentanții presei, Sergiu Armașu a declarat că nu știe cine a pus acest panou, dar probabil este vorba de o diversiune în ajunul alegerilor locale, pentru a-i știrbi din imagine, transmite Ziarul Național. 

„Dacă cineva face în mod special acest lucru, eu îi urez succes. Eu nu fac declarații politice. A început campania electorală și o să vedeți ce o să se mai întâmple la Ialoveni. Noi am pus drapelele, dar cine a afișat acel mesaj, să răspundă”, ne-a spus Armașu, afirmând că nu a demarat o anchetă să depisteze autorul acestei „provocări”, lăsând să se înțeleagă că ar fi de la nivelul conducerii Consiliului raional Ialoveni.

Sergiu Armasu, primarul de Ialoveni

Sergiu Armașu este cunoscut ca un pro-român convins, care a realizat în perioada mandatului de primar mai multe proiecte comune cu România. Acesta a fost unul dintre primii care a semnat declarația de Unire cu România. La alegerile din 20 octombrie, cel mai probabil va candida independent.

 

Total
0
Shares
Total
0
Share