Politic

Primarul Ruslan Codreanu: Am reușit să modernizăm 70% din parcul de troleibuze din Chișinău! Continuăm să investim

Pinterest LinkedIn Tumblr

„Parteneriatul cu Belkommunmash este unul strategic pentru municipiu. Am reușit să modernizăm 70% din parcul RTEC și vom investi în continuare în dezvoltarea transportului public confortabil și ecologic”. Declarația a fost făcută astăzi de primarul Capitalei, Ruslan Codreanu.

În cadrul întâlnirii de cu directorul uzinei din Minsk, Vladimir Karoli, primarul Capitalei a stabilit prioritățile pentru perioada următoare. „În septembrie vom asambla primele troleibuze articulate pentru ruta nr. 22 și continuăm asamblarea troleibuzelor autonome și a celor clasice”, a punctat Codreanu.

Totuși, cel mai important subiect abordat a fost reînnoirea întregii flote de troleibuze de la RTEC. „Avem 80 troleibuze învechite pe care vrem ca în 2020 să le înlocuim cu troleibuze noi, cu aparate de aer condiționat și cu toate comoditățile”, a menționat primarul.

Ruslan Codreanu se arată sigur că orașul va reuși să scape de transportul public învechit dacă Primăria Chișinău va lucra în același ritm.

Ruslan Codreanu, Am reușit să modernizăm 70% din parcul de troleibuze din Chișinău, Continuăm să investim, reforme europene, primaria capitalei, troleibuze noi chisinau, dorin chirtoaca primar 

loading...

Comments are closed.