Politic

Primarul Ruslan Codreanu furios la ședința Primăriei: A cerut demisia unui șef de direcție!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Azi a fost cerută demisia șefului Direcției edilitare din cadrul Primăriei Chișinău. Primarul Ruslan Codreanu a invocat neglijența cu care acesta își onorează obligaținuile. 

„Eu vă solicit, acum oficial: dacă până acum nu s-au înțeles mesajele. Șeful direcției de edilitare de la Direcția generală transport și căi de comunicare să fie eliberat din funcție. Faceți anchete de serviciu, faceți ce vreți, nu mă interesează. Eu nu odată v-am atenționat că sunteți total iresponsabili de descoperirea părții carosabile. Voi mergeți, săpați șanțuri, după care așa și le lăsați, că vouă vă este fix paralel. Șanțurile stau o lună, două, trei și se surpă din nou”, a declarat Codreanu.
 
În același timp primarul interimar i-a luat la rost și pe ceiallați șefi care se ocupă de drumurile din Capitală sau reparațiile parcurilor. „Este iresponsabilitate maximă. Haideți să facem un acord cu țările nordice, să mergeți acolo ca să vă învățați cum la temepreaturi joase se lucrează. La dumneavoastră întotdeauna plouă, la drumuri plouă și nu se fac, la domnul Zastânceanu, plouă și nu se astupă șanțurile”, a adăugat Ruslan Codreanu.
loading...

Comments are closed.