Prințul Harry și Meghan Markle și-au închis contul de Instagram

Prințul Harry și Meghan Markle au postat un ultim mesaj pe contul lor de Instagram, Sussex Royal, înainte de a-l închide definitiv.

Cuplul, care a renunțat la rolurile de seniori ai Familiei Regale britanice, au scris: „Mulțumim acestei comunități pentru suport, inspirație și angajamentul împărtășit pentru binele din lume”. Cei doi au semnat mesajul cu „Harry & Meghan”.

După mai multe discuții cu Regina Elisabeta, cei doi au acceptat să renunțe la titlul de pe contul lor de Instagram, care are peste 11 milioane de urmăritori. Harry (35 ani) și Meghan (38 ani), vor renunța de asemenea la titlul regal și pe site-ul lor oficial.

„După cum s-a stabilit cu Familia Regală, Ducele și Ducesa de Sussex nu vor mai folosi numele Sussex Royal pentru organizațiile lor caritabile, Instagram sau website”, a declarat purtătorul de cuvânt al lui Harry și Meghan, citat de The Sun.

„Ducele și Ducesa de Sussex vor petrece următoarele luni concentrându-se pe familia lor și vor continua să facă tot ce pot, în mod privat, să susțină și să lucreze cu fostele organizații caritabile, în timp ce își vor dezvolta viitoarea organizație non-profit. După postarea de azi, Ducele și Ducesa de Sussex nu vor mai posta pe Instagram sub numele de SussexRoyal”, a mai spus purtătorul de cuvânt.

Sursa: unica.ro

Citește și: Meghan Markle se întoarce la cariera cinematografică

Total
0
Shares
Total
0
Share