Alte știri

PRO TV a lansat un alt fake-news în favoarea Maiei Sandu

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deși postul național de televiziune Moldova 1 a anunțat că organizează dezbateri electorale în seara zilei de 12 noiembrie 2020, live de la 20.00, PRO TV Chișinău a lansat un alt fake-news în favoarea Maiei Sandu, precum că “nu este posibilă organizarea dezbaterilor în cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidențiale”, iar în legătură cu aceasta a chemat-o pe Maia Sandu la emisiunea În PROfunzime.

Pe de altă parte, Dodon anunță că va merge la dezbaterile de la Moldova 1 și va vorbi în fața cetățenilor, așa cum a fost înțelegerea între staff-urile electorale.

“Sunt gata să răspund la toate întrebările adresate, să explic ce am făcut și ce vom face ca Moldova să fie țara în care vrem să trăim.

Așteptăm contracandidatul pe o platformă de dezbateri neutră. Oamenii așteaptă claritate, să le fie prezentate soluții concrete, nu doar declarații și învinuiri sterile”, a anunțat șeful statului.

Amintim că dezbaterile electorale au fost coordonate de staff-urile electorale ale PAS și Dodon, dar Maia Sandu a renunțat la ele pe ultima sută de metri.

loading...

Comments are closed.