PROBE // PAS merge pe urmele PACE: Au blocat abuziv întâlnirea electorală de la Spitalul din Criuleni

”Oamenii buni” din PAS confirmă, din nou, că abuzurile și presiunile, folosirea resurselor administrative sunt modul prin care ei își fac campanie. Echipa PACE a fost ilegal împiedicată să desfășoare o întâlnire cu colectivul spitalului raional Criuleni, deși avea permisiunea și confirmarea din partea administrației.

„După ce am depus o solicitare pentru a comunica personalului spitalului programul Partidului, la rugămintea medicilor, am primit permisiune pentru marți, la ora 12”, declară reprezentanții  PACE.

În același timp, astăzi, membrii PACE au fost anunțați că nu pot veni la spital, pe motiv că la această oră sunt așteptați cei de la PAS.

Mai mult, directorul spitalului a încercat să-i convingă de faptul că PAS a depus cerere încă acum 3-4 zile, deși vineri le-a dat asigurări reprezentanților PACE că ziua și ora pentru ei sunt disponibile.

„Este evident că avem aici un abuz din partea PAS și presiuni asupra administrației spitalului. Este un lucru inacceptabil și atragem atenția CEC, a observatorilor, misiunii Promo-LEX asupra folosirii resurselor administrative în favoarea PAS”, au mai menționat cei din PACE.

Drept probe, PACE a prezentat și demersul transmis la Spitalul raional Criuleni, mesajul de confirmare din partea administrației instituției, dar și înregistrarea discuției telefonice dintre candidatul PACE pentru funcția de deputat Rodica Negrei cu directorul și secretara acesteia.

Menționăm că în discuția telefonică, secretara confirmă că vineri, când au făcut demersul, nu exista nicio o cerere de la PAS.

Amintim că Partidul Acasă Construim Europa va fi nr.1 în buletinele de vot în cadrul alegerilor parlamentare din 11 iulie.

Total
0
Shares
Total
0
Share