Procurorul-șef al Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin va susține discurs la Conferința OECD

Veronica Dragalin, Procuratura Anticorupție

Procurorul-șef al Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, participă astăzi, 28 martie 2024, în calitate de speaker la Integrity Week în cadrul Conferinței Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OECD) pentru Combaterea Corupției și Integritatea Globală, care are loc la Paris, Franța.

Evenimentul face parte dintr-o serie de întâlniri care au loc alături de Forumul Anual Global Anticorupție și Integritate al OECD, un eveniment crucial care își propune să găsească soluții pentru întărirea integrității și combaterea corupției.

Sesiunea tematică la care participă Procurorul-șef, este organizată de Secretariatul Rețelei Anticorupție pentru Europa de Est și Asia Centrală (ACN), un program regional anticorupție stabilit sub Grupul de Lucru al OECD privind corupția. ACN sprijină țările din Europa de Est și Asia Centrală în lupta împotriva corupției, oferind un forum regional pentru promovarea activităților anticorupție, facilitând angajamentul și schimbul de experiență în privința bunelor practici anticorupție în regiune.

Procuratura Anticorupție este onorată să participe la această prestigioasă întâlnire internațională și să contribuie la eforturile comunității internaționale de combaterea corupției la nivel înalt.

Procurorul-șef va vorbi despre obstacolele practice cu care se confruntă organele de drept din Republica Moldova în ceea ce privește investigarea infracțiunilor de corupție la nivel înalt și despre reformele în curs de desfășurare pentru a face față acestor provocări.

Total
0
Shares
Total
0
Share