Producătorii noștri sunt respectați și iubiți în toate colțurile fostei URSS, a declarat Alexandr Suhodolski, aflat la Moscova

Delegația Partidului ”Renaștere” participă astăzi la Forumului Economic Internațional al statelor membre ale CSI care se desfășoară la Moscova.

Deputatul Alexandr Suhodolski susține că este plăcut să vedem cât de călduros ne primesc colegii noștri din Federația Rusă și cât de călduros este tratată Republica Moldova de către reprezentanții tuturor ţărilor membre CSI.

”Un mare interes pentru tot ceea ce se întâmplă în țara noastră, precum și o dorință de comunicare și cooperare mai activă. Producătorii noștri sunt respectați și iubiți în toate colțurile fostei URSS, dar din cauza politicii rusofobe a Maiei Sandu, vom pierde atât piața, cât și legăturile de prietenie puternice cu vecinii noștri”, mai declară Alexandr Suhodolski.

”Sunt sigur că participarea noastră la Forumului Economic Internațional va servi la stabilirea de noi contacte și la extinderea oportunităților de cooperare viitoare cu țările CSI”, spune deputatul Republicii Moldova, Alexandr Suhodolski.

Total
0
Shares
Total
0
Share