Social

Prognoza meteo: Cum va fi vremea astăzi în Moldova

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi, 18 octombrie, în toată țara cerul va fi senin, iar precipitaţii nu se prevăd. Vântul va sufla moderat din sud-est. La Briceni şi Soroca vor fi 21 de grade, iar la Bălţi şi Orhei cu un grad mai mult. La Tiraspol se vor înregistra 23 de grade, iar la Leova maxima va fi de 24 de grade. La Comrat şi Cahul sunt aşteptate temperaturi de 25 de grade Celsius.

În Capitală se vor înregistra 23 de grade, iar pe timp de noapte vor fi 11 grade Celsius. La sfârşitul săptămânii temperaturile vor scădea şi vor ajunge la 16 grade Celsius.
 
Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid maxima va fi de 22 de grade Celsius, iar la Paris cu un grad mai mult. La Londra se vor înregistra 16 grade, iar la Berlin se aşteaptă 19 grade Celsius. La Roma ploile s-au oprit şi vor fi valori de până la 26 de grade Celsius. La Viena, Praga şi Varşovia sunt prognozate 20 de grade, iar la Budapesta termometrele vor indica 22 de grade. La Belgrad se menţin temperaturi de 25 de grade Celsius. La Bucureşti şi Kiev maxima va fi de 22 de grade. La Atena vor fi 24 de grade, iar la Ankara cu un grad mai cald. La Moscova se aşteaptă soare şi valori de 18 grade.
loading...

Comments are closed.