Social

Prognoza meteo: Cum va fi vremea în Moldova astăzi și în următoarele zile

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi în toată ţara cerul va fi variabil. Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează temperaturi cuprinse între 5 şi 24 de grade Celsius.

La Briceni, Donduşeni şi Edineţ temperatura va oscila între 9 şi 15 grade Celsius. La Soroca în cursul nopţii se aşteaptă 5 grade, iar ziua termometrele vor indica 20 de grade Celsius. La Bălţi şi la Floreşti se vor înregistra temperaturi între 6 şi 20 de grade Celsius.

La Chişinău şi la Nisporeni vor fi 22 de grade ziua, iar noaptea termometrele vor indica 8 grade la Chişinău şi 7 la Nisporeni. La Hânceşti temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, cea minimă va fi de 8 grade Celsius, iar la Călăraşi temperatura maximă va fi de 21 de grade Celsius şi cea minimă de 7 grade.

La Cahul temperatura maximă va ajunge până la 24 de grade Celsius, iar cea minimă va indica 10 grade. La Ştefan Vodă mercurul din termometre va indica temperaturi între 8 şi 23 de grade Celsius, iar la Cimişlia temperaturile vor fi între 9 şi 23 de grade.

Sâmbată și duminică se așteaptă ploi de scurtă durată în raioanele de Nord ale țării, la Centru vreme noroasă, iar la Sud cerul va fi senin.

meteo in moldova, serviciul hidrometeorologic de stat, vremea in chisinau

loading...

Comments are closed.