Prognoza meteo: Iată cum va fi vremea astăzi, 26 octombrie, în Moldova

Prognoza meteo, Iată cum va fi vremea astăzi, 26 octombrie, în Moldova, meteorologii, timpul in chisinau, parcul valea morilor, 

Astăzi, cerul va fi noros, iar în zona de nord a ţării va ploua slab. Vântul va sufla din vest, moderat, izolat cu intensificări. La Briceni și Soroca vor fi 12 grade Celsius, iar la Bălți va fi cu un grad mai mult. La Orhei se vor înregistra 14 grade, iar la Tiraspol – 15 grade. La Leova sunt prognozate 16 grade, iar la Comrat şi Cahul termometrele vor indica 17 grade Celsius.

În Capitală, în această noapte vor fi 5 grade, iar mâine se vor înregistra 15 grade Celsius. În următoarele zile maximele vor urca până la 24 de grade. Precipitaţii nu se prevăd.
 
Astăzi, în cea mai mare parte a Europei va ploua. La Madrid vor fi 21 de grade Celsius. La Paris şi Berlin sunt prognozate 13 grade, iar la Londra vor fi 10 grade Celsius. La Roma meteorologii anunţă 23 de grade în termometre. La Viena se aşteaptă 17 grade, iar la Praga vor fi 13 grade. La Varşovia se vor înregistra 10 grade. La Budapesta sunt anunţate 16 grade. La Belgrad şi Bucureşti meteorologii prognozează câte 18 grade. La Atena vor fi 21 grade. La Kiev şi Moscova mercurul din termometre va indica 8 şi respectiv 4 grade. La Ankara vor fi 10 grade Celsius.
Total
0
Shares
Total
0
Share