Proiectul de hotărâre cu privire la Rezoluția Adunării „Moldova Europeană”, pe ordinea de zi a Parlamentului

Deputații se reunesc astăzi într-o nouă ședință. Pe ordinea de zi au fost incluse mai multe proiecte. Printre acestea se regăsește Proiectul de hotărâre cu privire la Rezoluția Adunării „Moldova Europeană”, adoptată în Piața Marii Adunări Naționale la 21 mai 2023, scrie Moldova1.md

„Se ia act și se susțin integral cerințele cetățenilor Republicii Moldova indicate în Rezoluția Adunării „Moldova Europeană”, adoptată în Piața Marii Adunări Naționale la 21 mai 2023. Se declară în continuare calea ireversibilă de integrare și aderare europeană drept proiect de prioritate națională al Republicii Moldova și se cheamă întreaga societate, inclusiv toate forțele politice, să dea dovadă de maturitate, unitate și solidaritate pentru consolidarea dialogului politic și social în numele interesului național – aderarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană”, se arată în textul documentului.

De asemenea, Parlamentul va examina propunerea Guvernului de prelungire a stării de urgență. În plenul Parlamentului va mai fi prezentat Raportul anual de activitate al furnizorului public de servicii media Compania „Teleradio-Moldova” pentru anul 2022 și Raportul privind executarea bugetului Instituției Publice Compania „Teleradio-Moldova” pentru anul trecut.

Total
0
Shares
Total
0
Share