Proiectul “Vârsta de Aur” continuă la Orhei! Echipa lui Ilan Șor a organizat pentru vârstnici un eveniment de suflet

 

Sub îndrumarea filantropului Ilan Șor, proiectul “Vârsta de Aur” continuă să aducă bucurie și sprijin pentru persoanele în etate din întreaga țară. Recent, în Casa de Cultură din municipiul Orhei a avut loc un eveniment special, care a reunit zeci de vârstnici.

Întâlnirea a avut loc într-o atmosferă plăcută și spirituală. Participanții au avut posibilitatea inclusiv să discute cu reprezentanții Primăriei despre nevoile și doleanțele lor. În acest context, și-au exprimat recunoștința pentru faptul că opiniile lor sunt luate în considerare în procesul decizional.

De asemenea, vârstnicii au discutat plăcut într-o atmosferă degajată, au împărtășit amintiri și emoții.

„A fost o zi minunată! Am avut posibilitatea să vorbesc cu reprezentanții Primăriei despre problemele noastre și să mă simt ascultată. Apoi am discutat cu alți pensionari, am glumit și am povestit istorii de viață”, a mărturisit Valentina, de 73 de ani.

“Mi-am petrecut frumos timpul astăzi. Este plăcut să te relaxezi în compania persoanelor din generația mea. Pentru câteva ore am uitat de problemele cotidiene. Mulțumesc lui Ilan Șor pentru posibilitatea oferită”, a spus Gheorghe, de 63 de ani.

“Au fost impresii foarte frumoase. Nu mă așteptam să fie atât de frumos organizat și să ne simțim atât de bine. Asemenea momente sunt foarte importante, ca să ne relaxăm și să ne bucurăm de comunicarea cu oamenii din aceeași generație”, a relatat Elena, de 55 de ani.

În același timp, pe reprezentanții generației de aur, prezenți la eveniment, i-au așteptat o surpriză neobișnuită, care le-a amintit de tinerețe. Este vorba despre lansarea cu succes a clubului de film pentru vârstnici. Acesta le oferă o oportunitate prețioasă de a revedea creațiile cinematografice din tinerețea lor într-un mediu prietenos și confortabil.

Ulterior, participanții clubului de film se implică în discuții aprinse, în timpul cărora își împărtășesc impresiile și gândurile despre proiecțiile vizionate.

“Aici domnește o atmosferă caldă și prietenească, care ne permite să ne odihnim de rutina zilnică. Inițiativa cu privire la clubul de film pentru vârstnici este extraordinară, am rămas foarte mulțumiți”, a spus Elena, 67 de ani.

”Filmele, selectate pentru proiecții, ne catapultează în tinerețe, ne captivează și ne provoacă adevărate emoții. Iar discuțiile după vizionare, de asemenea, sunt plăcute și binevenite”, a menționat Vasile, fost profesor.

“Vreau să vă zic că acest club de film pentru vârstnici reprezintă un loc minunat unde pasiunea pentru filme se îmbină cu socializarea și experiențele unice, creând legături puternice”, a menționat Ana, o pensionară de 65 de ani.

Pentru echipa condusă de Ilan Șor, confortul persoanelor în etate este prioritar. Tocmai de aceea, pentru al nouălea an consecutiv, sunt întreprinse măsuri concrete pentru a le facilita viața, iar activitățile de recreere, precum acest eveniment, sunt parte integrantă a eforturilor respective.

Proiectul “Vârsta de Aur” demonstrează angajamentul constant al partidului ”ȘOR” pentru îmbunătățirea calității vieții persoanelor în etate din întreaga țară.

Total
0
Shares
Total
0
Share