Alte știri

PROIMOBIL.MD și AB+Partners anunță un nou parteneriat. VEZI ce cadouri au pentru clienți

Pinterest LinkedIn Tumblr

Compania imobiliară PROIMOBIL.MD și biroul de arhitectură și design AB+Partners au stabilit un parteneriat menit să transforme noul tău spațiu în cel la care visezi.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

La procurarea unui imobil fiecare client va obține gratuit consultanța unui designer interior, prețuri speciale pentru elaborarea proiectului de design, dar și 1000€ reducere pentru contractarea serviciilor de reparație la cheie, de la AB+Partners. De asemenea, odată cu viitoare achiziție la PROIMOBIL.MD, noul proprietar va obține o reducere de 500€, acest discount clientul îl poate dărui unui prieten.

La echipa PROIMOBIL.MD, se alătură un designer de interior din biroul de arhitectură AB+Partners, care va oferi consultanță profesionistă, indiferent de tipul de spațiu pe care îl procuri. Designerul îți va prezenta proiectele companiei și te va ajuta să identifici stilul dorit. De asemenea, acesta te va ajuta să formulezi caietul de sarcini și lista solicitărilor, determinând exact categoriile de servicii de care ai nevoie. Serviciul este valabil cum pentru spațiile locative atât și pentru oficii și spații comerciale. Reducerea de 500 € pe care o obțin clienții de la PROIMOBIL.MD este valabilă pentru orice imobil și poate fi utilizată în timp de un an.

Parteneriatul vine ca răspuns la necesitățile pieței și a filosofiei comune a companiilor, care presupune concentrarea forțelor pentru satisfacerea tuturor solicitărilor clienților. Astfel, datorită lui, obții comod și la pachet avantajos noua imagine a locuinței sau afacerii tale, cu ofertă la cheie.

PROIMOBIL.MD

loading...

Comments are closed.