PROIMOBIL: Super ofertă pentru diasporă

PROIMOBIL.MD

Odată cu scăderea dobânzii anuale la credite, PROIMOBIL.MD vine cu o super-ofertă atât pentru diasporă, cât și pentru clienții săi din Republica Moldova.

VASILE COJUHARI, agent imobiliar PROIMOBIL: Avem o noutate foarte bună, băncile au scăzut dobânda anuală, ceea ce ne face clienții mai fericiți, iar noi venim cu o ofertă specială pentru clienții noștri dragi, avem o reducere de 1000 € pentru toți clienții noștri, care vor apela la noi până în 1 septembrie. Foarte mult au de câștigat diaspora noastră dragă, pentru că se întorc acasă pe o perioada de o luna si noi vrem sa le urgentăm și să le simplificăm toată procedura.

Una dintre facilitățile ofertei speciale este procesul de creditare simplu, care durează până la 5 zile.

VASILE COJUHARI, agent imobiliar PROIMOBIL: Procedura de creditare este una simplă, avem nevoie să vă apropiați la brokerii noștri ipotecari, și se acorda câteva întrebări, după care mergem la bancă, se depune cererea pentru a beneficia de o ipotecă la un procent convenabil. Este nevoie de contractul de lucru în țara unde ne aflăm, Italia, Israel, UK, nu are importanță în ce țara, după care se calculează în baza salariului și a vârstei.

VASILE COJUHARI, agent imobiliar PROIMOBIL: Super oferta este valabilă pentru toți cetățenii noștri dragi, vă așteptăm la noi la oficiu cu porțile deschise.

Total
0
Shares
Total
0
Share