Social

Proprietarul celor 20.000 de lei găsiți în Piața Centrală a dăruit o șampanie ieftină vânzătoarei care a întors banii

Pinterest LinkedIn Tumblr

După ce a găsit 20.000 de lei, vânzătoarea de la piața centrală, Elena Nahailâc a devenit renumită. Dar vecina ei, cea care prima a văzut banii, a rămas în umbră. Acesta e motivul pentru care s-au certat.

Proprietarul celor 20.000 de lei a promis că va mulțumi celor două femei, pensionarul a adus însă o șampanie ieftină și un tort. Femeile împreună cu pensionarul au băut șampania și au mâncat torta direct în piață.

Îmi era de ajuns să aud un mulțumesc. Nu am avut nici cea mai mică intenție să iau banii. Bărbatul însă a adus un tort și o șampanie ieftină pe care a băut-o cu noi„, spune Antonina Anoșina, cea care prima a văzut banii pentru kp.md.

Cele două femei s-au certat. Elena Nahailâc, cea care a predat banii poliției a devenit vedetă, despre ea scriau toate sursele mass-media, iar despre Antonina nimeni nu și-a amintit.

Eu am fost cea care i-a spus Elenei să ducă banii poliției, dacă nu insistam eu, proprietarul nu ar fi primit nici un leu. Dar anume ea a devenit eroină, nu eu” dezamăgită a mai adăugat Antonina.

Amintim că a fost găsit un plic cu 20.000 de lei într-un frigider din piața centrală. Acesta a fost pierdut de un pensionar de 64 de ani. El colecta banii pentru o intervenție chirurgicală. Știrea despre acești bani a pus pe urechi întreaga țară. La poliție s-au adresat 15 oameni care au spus că banii aparțin anume lor.

loading...

Comments are closed.