Alte știri

Prostituată de 23 de ani: Mama stătea lângă mine și mă punea să fac amor cu bărbați mult mai în vârstă!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Povestea începe cu mult timp în urmă, când fiica avea doar 11 ani, iar mama sa i-a spus că nu ar fi rău să-și facă o operație estetică pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic. La 18 ani, fata devenise o adevărată atracție pentru bărbații trecuți de 50 de ani, care plăteau bani serioși pentru o noapte cu tânăra domnișoară, scrie The Telegraph. 

Dezvăluirile făcute publice de presa din Marea Britanie sunt de-a dreptul grotești. Ajunsă la 23 de ani, ea a rememorat episoade scandaloase pe care le-a trăit în ciuda vârstei fragede. Atunci când a împlinit 18 ani, a fost încurajată de mama să le ofere bărbaților în vârstă generoși dansuri provocatoare urmate de partide de amor, de pe urma cărora să-și câștige existența.
 
Fata s-a lăsat manipulată și și-a început periplul erotic la acea vârstă fragedă. Miza: banii. Bani din care atât ea, cât și mama sa își plăteau intervențiile chirurgicale estetice. De altfel, totul a plecat de la o nebunie a mamei, care și-a dorit cu disperare să se opereze până când va semăna cu idolul său, Katie Price. „Boala” s-a luat rapid și la fata ei, care atunci când a început să se transforme era un biet copil, care nu realiza ce pericole o pasc în viitor.
 
Potrivit estimărilor, cele două au cheltuit peste 600.000 de lire sterline cu operațiile estetice, bani câștigați de cele mai multe ori de către mezina familiei: „Mama stătea lângă mine noaptea și-mi spunea cât de important e să ne facem aceste operații pentru a semăna cu Katie. Mă încuraja să dansez lasciv în fața domnilor mai în vârstă, iar atunci când am primit prima propunere să merg mai departe, mi-a dat acordul fără să stea prea mult pe gânduri”, a povestit tânăra.
 
Mama nu pare să-și reproșeze ceva. Ba mai mult, într-un interviu acordat unei televiziuni britanice a spus că este mândră că fata ei a reușit să-și plătească toate operațiile pe car ele-a suferit, fiind convinsă că sfaturile sale au fost mereu cele mai bune.
loading...

Comments are closed.