Social

Protest inedit al unui vlogger: Elev trimis la altă școală la 15 km distanță pentru că școala lui a fost închisă de Maia Sandu

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un vlogger din Republica Moldova a postat un video în care vorbește despre școlile închise în perioada în care Maia Sandu era ministru al Educației (2012-2015) și despre dificultățile pe care acest lucru le-a creat pentru mii de copii și părinți.

Autorul menționează că închiderea celor 113 instituții de învățământ în perioada când Maia Sandu era ministru a obligat mulți copii să parcurgă zilnic zeci de kilometri pe jos, până la școală și înapoi spre casă.

Vloggerul a ales un mod mai neobișnuit de a exemplifica acest lucru, astfel că în video putem vedea mascota lui Mickey Mouse care se îndreaptă spre o școală închisă și care este redirecționată la o altă școală care se află la 15 kilometri depărtare.

Astfel, autorul se întreabă cât de rezonabilă a fost inițiativa Maiei Sandu din punct de vedere moral și etic și dacă în decizia de a închise școlile a contat confortul copiilor sau banii.

Maia Sandu si scolile inchise.

Despre Maia Sandu si scoli inchise.

Опубликовано Vit Alii Понедельник, 31 августа 2020 г.

loading...

Comments are closed.