Protest la Chișinău: 27 de persoane cu comportament suspect conduse la Poliție pentru identificare

 

În urma protestului organizat de Mișcarea Pentru Popor în centrul Capitalei, cel puțin 27 de persoane cu comportament suspect au fost conduse la sediile Poliției pentru identificare și documentare. Printre acestea, 4 persoane au declarat oamenilor legii că au participat la întrunire cu speranța de a primi remunerație. Autoritățile subliniază că organizatorii protestului sunt responsabili pentru acțiunile admise în cadrul evenimentului.

Pe de altă parte, în ciuda eforturilor de blocare a sute de autocare, microbuze și automobile personale care transportau zeci de mii de oameni din întreaga țară spre Chișinău, un număr semnificativ de manifestanți s-au adunat în centrul Capitalei pentru Acțiunea de Rezistență Națională, conform unui comunicat emis de Mișcarea Pentru Popor, organizatorul protestului.

Reprezentanții organizației menționează că, în ciuda restricțiilor și impedimentelor, oameni din toată republica au găsit modalități de a ajunge în Chișinău și de a se alătura mișcării de protest. De asemenea, s-a observat o prezență semnificativă a locuitorilor din orașul Chișinău.

Total
0
Shares
Total
0
Share