PSDE și-a anunțat candidatul la funcția de primar al Chișinăului

Fostul pretor al sectorului Buiucani, Vadim Brînzaniuc, va fi candidatul Partidului Social Democrat European la alegerile locale generale din municipiul Chișinău. Decizia a fost luată de organizația municipală Chișinău a PSDE și anunțată astăzi, în cadrul unei conferințe de presă. Vadim Brînzaniuc le-a mulțumit colegilor pentru încredere și și-a exprimat convingerea că PSDE va înregistra un rezultat demn la alegerile din toamnă.

„După cum știți, am o vastă experiență în domeniu, deoarece am activat mulți ani în administrație și cunosc foarte bine problemele din interior. În calitate de pretor al sectorului Buiucani, am reușit să realizez mai multe proiecte importante și știu exact cum trebuie de acționat, astfel încât să asigurăm confort și bunăstare locuitorilor noștri. În plus, am activat o perioadă și în cadrul Primăriei sectorului 4 din București, unde am contribuit la elaborarea și implementarea unor programe urbanistice complexe și am acumulat o experiență extrem de utilă, pe care mi-aș dori să o valorific aici”, a declarat Vadim Brînzaniuc.

Viitorul candidat al PSDE a menționat că programul său se va axa pe cinci direcții de bază – dezvoltarea infrastructurii urbane, atragerea investițiilor și fondurilor nerambursabile, dezvoltarea economică, componenta socială și dezvoltarea suburbiilor.

„Pe parcurs vom veni cu un program amplu și exact, în care vom descrie punctual viziunea noastră cu privire la dezvoltarea capitalei. Le mulțumesc colegilor mei pentru încredere și susținere, iar locuitorilor cetățenilor noștri vreau să le transmit un singur lucru, pe care aș vrea ca ei să-l rețină: Chișinăul merită mai mult! Fiecare localitate merită mai mult! Republica Moldova merită mai mult!”, a menționat vicepreședintele PSDE.

Liderul formațiunii, Ion Sula, a declarat, la rândul său, că PSDE este pregătit să intre în forță în alegerile locale, cu o echipă puternică, alături de oameni cu adevărat buni, care pot îmbunătăți calitatea vieții cetățenilor.

„Domnul Brînzaniuc are toate calitățile necesare unui primar bun, pregătit să facă față tuturor provocărilor și, poate cel mai important lucru, are experiența necesară în administrarea unui oraș mare precum este Chișinăul. Sunt pe deplin încrezător că Vadim Brînzaniuc este cea mai potrivită candidatură din partea PSDE la alegerile din 5 noiembrie și sunt sigur că va ieși învingător!”, a declarat președintele PSDE, Ion Sula.

La rândul său, secretarul general al formațiunii, Iurie Cazacu, a menționat că social-democrații s-au remarcat mereu printr-o echipă puternică și oameni profesioniști.

„PSDE a pus mereu accent pe echipă, iar oamenii noștri s-au remarcat întotdeauna prin competență, în primul rând. Primarii noștri, miniștrii noștri și toți oamenii care au ajuns în funcții de răspundere, au ieșit în evidență prin eficiență administrativă și capacități manageriale extraordinare. Vadim Brînzaniuc este unul dintre acești oameni și am deplină încredere că știe ce are de făcut, dar cel mai important, că are și capacitate să-și îndeplinească angajamentele și sarcinile asumate”, a menționat Iurie Cazacu.

Vadim Brînzaniuc și-a început activitatea în cadrul administrației municipiului Chișinău în anul 2005. O perioadă a fost consilier al primarului general, iar ulterior a devenit pretor al sectorului Buiucani. În ultimul un an și jumătate, a activat în calitate de consilier al primarului sectorului 4 din municipiul București, România. Vadim Brînzaniuc are 40 de ani, este căsătorit și are doi copii.

Total
0
Shares
Total
0
Share