PSRM a prezentat un raport al guvernării PAS la 100 de zile: Avem cel mai slab și neprofesionist Guvern

La 100 de zile de la investirea Guvernului Gavrilița, cetățenii trăiesc mai rău, prețurile cresc, iar veniturile rămân neschimbate. Declarația a fost făcută de către vicepreședintele Parlamentului, socialistul Vlad Batrîncea, în cadrul unui briefing de presă, la care a fost prezentat raportul de alternativă al activității cabinetului de miniștri, votat de majoritatea PAS.

“Stimați cetățeni, au trecut 100 de zile ale guvernului, care a fost instituit de majoritatea controlată de un singur partid. Vrem să vă aducem aminte cum cei din PAS au primit 63 de mandate – promisiuni generoase de salarii, pensii, promisiuni pentru agenți economici, agricultori. Oamenii obosiți de criză, de pandemie, au crezut, da poate da, în realitate constatăm că nicio promisiune electorală a doamnei Sandu și PAS nu a fost îndeplinită. Nici cu pensia minimă de 2000 de lei, nici promisiunea medicilor, nici celor din educație, nici agricultorilor, care azi nu primesc niciun ajutor din partea statului. Ei au promis mai mult, dar au luat chiar și ceea ce aveau aceste categorii de populație”, a declarat Vlad Batrîncea.

Deputatul socialist a amintit cum Guvernul Gavrilița și-a început activitatea prin majorarea numărului de ministere, fapt care a dus la creșterea cheltuielilor pentru întreținerea cabinetului de miniștri. Totodată, deși au promis să aducă în funcții persoane profesioniste, în realitate sunt angajate și promovate în funcții doar rudele Maiei Sandu, ale Nataliei Gavrilița, sau membrii PAS.

“După 100 de zile putem vedea că oamenii trăiesc mai rău, cheltuielile cresc, iar veniturile nu se schimbă. Oamenii se tem că nu vor face față sărăciei, oamenii se tem de foame, de incapacitate de plată. Avem cel mai slab și neprofesionist Guvern. Un guvern care a adus în loc de vremuri bune doar sărăcie și speranțe”, a conchis Batrîncea.

Total
0
Shares
Total
0
Share