Alte știri

PSRM, despre Renato Usatîi: ”Acest pseudo-politician continuă să facă jocul partidelor de dreapta, la indicația curatorilor lui din România și Occident”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Renato Usatîi, liderul blocului electoral care îi poartă numele, a făcut publică o fotografie în care apare președintele Partidului Socialiștilor (PSRM) Igor Dodon, cu arma în mână, alături de un zimbru doborât la pământ, informează Newsmaker.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Potrivit lui Usatîi, imaginea a fost făcută în timpul unei ședințe de vânătoare care ar fi avut loc fie în Moldova, fie în Belarus.

Usatîi s-a arătat indignat că un fost șef de stat a ucis un animal care este considerat simbolul național al țării.

Purtătoarea de cuvânt a liderului PSRM a declarat că imaginea este trucată.

În timpul unei adresări live din 18 iunie, Renato Usatîi a făcut publică o fotografie în care apare Igor Dodon, lângă un zimbru mort. Dodon ține în mână o armă de vânătoare.

Contactată de NM, Carmena Sterpu, purtătoarea de cuvânt a liderului PSRM, a declarat că imaginea este trucată.

„Acest pseudo-politician continuă să facă jocul partidelor de dreapta, la indicația curatorilor lui din România și Occident, ca în 2020. Acum el a făcut în grabă un FAKE, o imagine trucată și o prezintă ca și fapt real. Este cunoscut faptul că Igor Dodon este vânător, la fel ca și alte câteva mii de persoane din Moldova, dar n-a împușcat niciodată zimbri. În Moldova, în general, vânătoarea de zimbri este interzisă, iar toate basmele povestite de acest pseudo-politician sunt false. Însă mentorii lui Usatîi din Occident și București vor aprecia diversiunea lui Usatîi împotriva partidelor stataliste”, a conchis aceasta.

Citește și: Dodon: ”Moldova nu va supraviețui fără o prietenie cu Rusia”

loading...

Comments are closed.