Alte știri

PSRM explică de ce nu a participat la examinarea moțiunii simple împotriva lui Pavel Voicu, ministrul Afacerilor Interne

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fracțiunea parlamentară a PSRM nu a participat la ședința de astăzi a Legislativului, la care urma să se discute proiectul moțiunii simple împotriva ministrului de Interne, Pavel Voicu, transmite formațiunea prin intermediul unei declarații.

“În locul acestui show steril, deputații socialiști preferă să aibă discuții directe cu poporul, astfel au astăzi zi de vizite în teritoriu. Deputații PSRM discutăm cu cetățenii și acumulează propuneri referitoare la bugetul de stat, astfel ca să venim cu soluții pentru îmbunătățirea vieții oamenilor.

Întâlnirile deputaților socialiști cu cetățenii se desfășoară cu stricta respectare a tuturor măsurilor anti-epidimiologice. Parlamentarii consultă cetățenii privitor la situația politică din țară, dar și discută, în mod prioritar, problemele oamenilor, pentru a identifica soluții pentru acestea.

Din primele discuții avute la orele dimineții, se evidențiază solicitarea cetățenilor de a păstra stabilitatea în țară și a evita, cu orice preț, destabilizarea și haosul. Oamenii împărtășesc poziția PSRM că dizolvarea Parlamentului și organizarea alegerilor anticipate trebuie organizată strict prin acțiuni legale, în baza dialogului între fracțiunile parlamentare.

Cetățenii au salutat proiectele de legi aprobate recent la propunerea PSRM, inclusiv ce ține de scoaterea cenzurii în media, întoarcerea la stat a terenului fostului stadion republican. De o susținere puternică se bucură inițiativele socialiștilor privind anularea “legii miliardului”, care va scoate povara achitării miliardului furat de pe spatele cetățenilor, la fel ca și proiectul privind lustrația în principalele instituții ale statului”, declarară PSRM.

Menționăm că moțiunea de cenzură împotriva activității MAI, instituție condusă de Pavel Voicu, nu a trecut astăzi din lipsă de cvorum.

loading...

Comments are closed.