Politic

PSRM: Rezultatele scrutinului local de la Bălți sunt nota dată de cetățeni actualei guvernări

Pinterest LinkedIn Tumblr

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova consideră că organizarea celui de-al doilea tur al alegerilor primarului general al municipiului Bălți este o farsă rușinoasă, care a compromis procesul alegerilor democratice din țară.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Potrivit unei Declarații PSRM, rezultatele celui de-al doilea tur de scrutin de la Bălți au demonstrat pierderea totală a încrederii din partea locuitorilor urbei atât față de primarul în funcție, Nicolai Grigorișin, cât și față de regimul Maiei Sandu, care i-a acordat susținere tacită.

”Niciodată până acum în istoria Republicii Moldova, prezența alegătorilor la alegeri nu a fost atât de scăzută. Bălțenii au pus o notă negativă și lui Grigorișin, care a acceptat să participe la acest spectacol dezgustător, și actualei guvernări a țării”, se menționează în Declarație.

Totodată, PSRM îndeamnă membrii CEC, ”are au participat la această fărădelege, să-și dea demisia.

Partidul Socialiștilor mai anunță că nu-l recunoaște pe Nicolai Grigorișin drept primar legitim al municipiului Bălți și consideră necesară organizarea unor noi alegeri locale la Bălți, cu respectarea tuturor mecanismelor democratice.

loading...

Comments are closed.