Politic

PUN a depus setul de acte la CEC în vederea înregistrării grupului de inițiativă în susținerea lui Octavian Țîcu

Pinterest LinkedIn Tumblr

Candidatul Partidului Unității Naționale la prezidențiale, Octavian Țîcu, a depus astăzi la CEC documentele pentru înregistrarea grupului său de inițiativă, care urmează să adune semnăturile necesare, transmite Telegraph.md, cu referire la TV8.md

Ulterior, Țîcu a declarat că este pregătit pentru următoarea campanie electorală.

„Nu cred că pentru un partid care are ambiții de a prelua guvernarea ar trebui să fie o problemă colectarea a 15 mii de semnături. Eu, ca luptător, sunt pregătit pentru orice fel de confruntare. Am în spate experiența politică a mai multor campanii electorale și parlamentare, și locale. Vom vedea cum va fi”. a declarat candidatul PUN.

Totodată, Octavian Țîcu susține că pandemia de COVID-19 n-ar trebui să fie un impediment în desfășurarea scrutinului pentru fotoliul de președinte.

„Indiferent de condițiile și circumstanțele în care suntem, am avut și experiențe în care s-a făcut alegeri și pe timp de război, foamete, pandemii. Vom încerca să convingem cetățenii Republicii Moldova că exercițiul democratic trebuie respectat. Adunarea semnăturilor este un test important pentru fiecare candidat”, a precizat Țîcu.

Citește și: PRO MOLDOVA a depus actele la CEC pentru înregistrarea grupului de inițiativă în susținerea lui Andrian Candu

loading...

Comments are closed.