Politic

Rămas fără suportul Jurnal TV și a altor surse mass-media, Andrei Năstase și-a lansat propria aplicație mobilă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, a anunțat despre lansarea unei aplicații cu denumirea „Andrei Năstase”, lansată de Platforma DA cu scopul de a „înlesni” comunicarea dintre candidatul PPDA la prezidențiale și cetățenii R. Moldova „indiferent de opțiunile lor politice”.

„Anunțam astăzi că lansăm o aplicație destinată telefoanelor mobile, o aplicație menită să înlesnească comunicarea Platformei Demnitate și Adevăr și a candidatului său la alegerile prezidențiale cu toți oamenii. Vrem să comunicăm deschis cu cât mai mulți cetățeni, indiferent de opțiunile lor politice. Indiferent de opțiunile politice ale cetățenilor noștri e bine să cunoaștem cu toții adevărul. Aplicația este una gratuită și poate fi descărcată chiar din acest moment de pe cele două platforme globale dedicate unor astfel de instrument de comunicare App Store și Google play”, a declarat Năstase.

Andrei Năstase a anunțat că el este candidatul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr la alegerile prezidențiale care ar urma să aibă loc în noiembrie 2020.

Sursa: tv8.md

NEWS ALERT // Ion Chicu anunță o conferință de presă fără subiect

loading...

Comments are closed.