Ramzan Kadîrov și-a numit fiica de doar 24 de ani în funcția de vice-premier al Ceceniei

Ramzan Kadîrov a spus că decizia de a numi fiica sa, Aishat, în vârstă de 24 de ani, în funcția de viceprim-ministru, a fost exprimată de președintele guvernului cecen, Muslim Khuciev. Anterior, ea a ocupat funcția de ministru al Culturii.

„Am susținut propunerile lui Muslim Khuciev. Desigur, Aishat Kadyrova a adus o contribuție deosebită la îmbunătățirea activităților Ministerului Regional al Culturii și a acumulat o experiență de lucru semnificativă”, a scris el pe canalul Telegram al autorului.

Politicianul a adăugat că fostul viceprim-ministru al republicii Musa Dadaev va fi numit în funcția de ministru al culturii al regiunii.

Din octombrie 2021, Aishat Kadîrova a condus Ministerul Culturii din Cecenia. Înainte de aceasta, ea a fost primul ministru adjunct – moștenitoarea lui Kadyrov fiind numită în această funcție în septembrie 2020.

Ramzan Kadîrov a subliniat că, în ciuda vârstei ei, fata are deja experiență în gestionarea proiectelor de anvergură, inclusiv în domeniul culturii.

Până în septembrie 2020, Aishat a condus casa de modă Firdaws, deținută de mama ei. În plus, în Grozny, sub conducerea fetei, există un restaurant francez Paris. Ea este singura fiică căsătorită a lui Kadîrov.

În luna septembrie a acestui an, președintele rus Vladimir Putin i-a acordat lui Aishat Kadîrova medalia Ordinului Meritul pentru Patrie, gradul II.

Amintim că, anterior, Khamzat Kadîrov, nepotul în vârstă de 26 de ani al liderului cecen Ramzan Kadîrov, a fost numit viceprim-ministru pentru proprietate privată și imobiliare în Cecenia.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share