Răspunsul lui Gribincea pentru Veronica Dragalin

Stimată Veronica Dragalin, vettingul a fost introdus pentru a scoate din justiție persoanele compromise. Pe cei corupți, pe cei care au executat comenzi politice, pe cei care au călcat în picioare drepturile omului. Și Dumneavoastră ați declarat că vă doriți același lucru. Alte metode de a scăpa de aceste persoane și-au dovedit deja ineficiența.

Răspunsul Veronicăi Dragalin pentru “reformatorii justiției” de la CRJM: “Vă sugerez să angajați juriști mai bine pregătiți“

Primele rezultate încurajatoarea ale vettingului le vedem cu toții. Acest proces trebuie să continue, indiferent de preferințele unei sau a alte instituții sau persoane. Procurorii onești nu au de ce se teme.

Discuțiile în contradictoriu pe rețelele sociale doar submină procesul de vetting. Sunt sigur că celelalte instituții ale statului și Comisia Vetting – Vetting Commission Comisia Pre-Vetting vor analiza cu cea mai mare atenție și diligență probele pe care le aveți. Pentru Dumneavoastră, eu am fost mereu la un sunet distanță pentru orice clarificări.

Vă asigur că nici eu, nici colegii mei, nu suntem oponenții Dumneavoastră în lupta veritabilă cu corupția. Din contra, timp de peste 14 ani am demonstrat, inclusiv în cele mai grele timpuri pentru democrația noastră, că avem curajul să spunem lucrurilor pe nume și să susținem cu adevărat eradicarea corupției din justiția moldovenească!

Vladislav Gribincea, CRJM, pretendent la funcția de judecător la CSJ

Total
0
Shares
Total
0
Share