Politic

Răspunsul lui Vlad Plahotniuc: “Sunt bine și liber”

Pinterest LinkedIn Tumblr

După afirmațiile lui Renato Usatîi, precum că Vlad Plahotniuc ar fi fost reținut în Statele Unite ale Americii, fostul lider democrat ar fi scris un mesaj pe Facebook, după o pauză de aproape 4 luni.

Iată mesajul integral:

Pentru oamenii apropiați, care-și fac cu adevărat griji pentru mine, le transmit și aici, pe pagina mea de facebook, că sunt în siguranță.

Pentru cei care „nu mai pot de grija mea”, le spun și lor să se liniștească, sunt bine și liber.

Regret că unii se dau în spectacol și recurg la fake news-uri pentru a-și atinge diverse scopuri, inclusiv pentru a-și crește audiența și numărul de like-uri. Dar le sugerez să-și vadă de grija lor și să-și canalizeze energia pentru a rezolva problemele cetățenilor.

Le mulțumesc încă o dată tuturor celor, care și-au făcut cu adevărat griji pentru mine. Dar îi asigur că nu au nici un motiv. Tocmai de aceea am decis să reacționez la aceste falsuri. Dar nu o voi face de fiecare dată, când diverse personaje vor lansa neadevăruri despre mine. Despre schimbările în viața mea, am să vă comunic personal.
Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Potrivit lui Usatîi, Plahotniuc ar fi fost reținut pe parcursul zilei de miercuri, fiind învinuit de încălcarea regimului privind migrația pe teritoriul Statelor Unite.

Citește și: Vlad Plahotniuc ar fi fost reținut în SUA

loading...

Comments are closed.