Politic

Războiul continuă! Silvia Radu amenință mafia din Primărie 

Pinterest LinkedIn Tumblr

Silvia Radu, declară că nu se va lăsa intimidată de sabotajul funcționarilor municipali, care ar acționa la indicații de partid. Doamna primar declară că va tăia toate schemele de șifonat bani publici și va sesiza organele de urmărire penală în acest sens.

Declarația dată a fost făcută azi după ce liberalii au depus un denunț la Procuratură pe numele ei cerând acuzatorilor de stat să inițieze o cauză penală pentru uzurparea unor calități oficiale și infracțiuni de samavolnicie.

„Observ că în ultimele zile am devenit o țintă. Acestea sunt atacuri orchestrate de cei care au stat în spatele furăciunilor din Primărie, din ultimii ani. Au observat că vreau să pun ordine și disciplină, că vreau să tai toate schemele de sifonat bani publici, să sesizez organele de urmărire penală și s-au speriat. Este o mafie pe care o voi înlătura, o voi învinge. Nu mă sperie atacurile și voi continua pe această linie. Voi face curat în Primărie. Cine se ocupă de sabotaje și blochează activitatea Primăriei, pentru că așa primește ordin de la partid, va pleca. O să tai brațele acestei caracatițe care se înfruptă din banii oamenilor și care acum nu mai știe ce să facă pentru a mă bloca”, a declarat Silvia Radu pentru Deschide.MD.

Amintim că reprezentanții PL au depus un denunț la Procuratură pe numele primarului interimar al Capitalei, Silvia Radu cerând procurorilor să inițieze o cauză penală pe numele acesteia, pentru că ar fi uzurpat calități oficiale și ar fi săvârșit infracțiuni de samavolnicie.

 

loading...

Comments are closed.