Social

Reabilitarea străzilor N. Testemițanu și I. Inculeț. La ce etapă sunt lucrările

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban a inspectat în această dimineață străzile N. Testemițanu și I.Inculeț din sectorul Centru al capitalei. Cele două artere sunt incluse în programul municipal de reabilitare a infrastructurii rutiere pentru anul 2020.

Edilul capitalei însoțit de responsabilii sundiviziunilor municipale de profil a verificat pe teren organizarea șantierelor de lucrări, starea rețelei de canalizare pluvială, precum și sectorul deteriorat de trotuar, recent reabilitat de pe str. N. Testemițanu.

Ion Ceban le-a comunicat responsabililor despre necesitatea executării calitative a intervenției pe străzile aflate în reparație, iar cei care se fac vinovați vor fi sancționați. „Cel mai grav este că lucrările la trotuare de pe aceste adrese au fost efectuate anul trecut, în prezent situația este deplorabilă. Gurile de canalizare sunt pline cu apă, iar multe din rețelele inginerești au fost amplasate haotic”, a menționat primarul general.

Totodată, Ion Ceban, a solicitat mai multă responsabilitate din partea conducătorilor de subdiviziuni, la executarea lucrărilor de reparație curente a străzilor din sectoarele capitalei, în sensul coordonării activităților preconizate cu toate serviciile care posedă rețele subterane și de a evita repetarea executării intervențiilor, care necesită bani suplimentari din bugetul public.

loading...

Comments are closed.