Politic

Reacția Alinei Zotea, la decizia Silviei Radu de a-l da afară pe șeful Direcției Transporturi: Miroase a totalitarism!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ședința de azi de la Primăria Capitalei a fost destul de tensionată.

Șeful Direcției generale transport și căi de comunicații, Oleg Poiată, i-a reproșat primarului interimar Silvia Radu că nu le dă voie subalternilor să se exprime și că vrea să se audă doar ce spune ea. La rândul ei, Radu i-a zis lui Poiată să părăsească sala cu replica: „Eu sunt șefa”.

Reacția liberalilor nu s-a lăsat mult așteptată! Miroase a totalitarism, a scris Alina Zotea pe pagina sa de facebook.

„Astăzi am asistat la o cădere nervoasă a doamnei Silvia Radu, care bubuia de la stânga la dreapta cu demiteri și cu datul afară din cabinet a celor care nu îi sărută picioarele. Replicile doamnei Radu: „Ieșiți afară de aici! Sunteți surd? Eu sunt șeful Dvs.! nici pe vremea comunistă nu erau rostite cu voce tare. Dacă pretindeți că sunteți ”doamnă” vă rog să nu ne mai faceți de rușine și să plecați din fotoliul lui Dorin Chirtoacă. Chișinăuenii nu au nevoie de ”ȘEFĂ”, ei au nevoie de un primar care să le fie alături”, a scris Alina Zotea.

Telegraph.md amintește că Silvia Radu a devenit primar interimar al capitalei pe 6 noiembrie. Ea a preluat funcția imediat după ce a ajuns viceprimar, printr-o decizie semnată de Nistor Grozavu, cel care a asigurat interimatul anterior.

 

loading...

Comments are closed.