Reacția ASP, după descinderile CNA la Hâncești

Potrivit probatoriului administrat de DGT Sud a CNA și procurori, dar și a materialelor constatatoare puse la dispoziția organelor de drept de către ASP, un angajat al instituției din oficiul Hâncești și doi intermediari ar fi acționat coordonat, susținând că ar avea influență asupra angajaților Secției Înmatricularea Transportului şi Calificarea Conducătorilor Auto (SÎTCCA) din Hâncești și că îi pot determina să favorizeze candidații să susțină probele teoretice și practice. Sumele pretinse pentru un permis ar fi variat între 300 și 1200 de euro.

ULTIMA ORĂ // Schemă de corupție la eliberarea permiselor de conducere. Un angajat al ASP Hâncești și doi intermediari, reținuți de CNA

În urma acțiunilor de urmărire penală, trei persoane au fost reținute și plasate în izolatorul CNA pentru 72 de ore. Investigațiile pe acest caz continuă.

Agenția Servicii Publice anunță că este în comunicare activă cu organele de drept și acordă tot suportul necesar pentru elucidarea deplină a cazurilor documentate.

ASP își dorește ca acest dosar, de rând cu celelalte pornite de către organele de drept ce vizează cazuri de corupție cu implicarea angajaților instituției, să ajungă în instanțele de judecată.

Comunicat de presă

Total
0
Shares
Total
0
Share