Politic

Reacția consilierului premierului Chicu după declarațiile deputatului român precum că lotul de ajutor umanitar oferit de România ar fi fost de proastă calitate

Pinterest LinkedIn Tumblr

Consilierul premierului Chicu, Vitalie Dragancea, a venit cu o reacție la declarațiile făcute de deputatul român Ungureanu, precum că lotul de ajutor umanitar donat de România statului nostru ar fi de proastă calitate. Într-un răspuns la o solicitare a TV8.md, reprezentantul Guvernului le-a mulțumit românilor pentru că „au găsit posibilitate și au ajutat R. Moldova” pe timp de pandemie.

„Chiar și după apariția acestor informații nimic nu s-a schimbat. Ajutorul a venit în R. Moldova în timp de epidemie și noi l-am primit ca un semnal foarte puternic de frăție și prietenie. Indiferent de faptul că unii decidenți au comis probabil niște greșeli, ceea ce e mai puțin treaba noastră, noi legat de acest lot de ajutor avem de spus doar una: „Mulțumim România!”. Noi le suntem pe bune foarte recunoscători tuturor românilor pentru că în perioada asta au găsit posibilitate și au ajutat R. Moldova”, comentează Dragancea.

Precizăm că vicepreşedintele Comisiei de sănătate a Camerei Deputaţilor, Emanuel Ungureanu (USR) susţine că măştile şi echipamentele donate de România statului nostru ar fi de proastă calitate. Deputatul român mai afirmă că lotul ar fi fost refuzat de spitalele din România, potrivit Agerpres. Mai mult, deputatul s-a prezentat, miercuri, la Direcția Națională Anticorupție pentru a oferi detalii într-un dosar care vizează achiziţii de materiale de protecţie împotriva infecţiei cu noul coronavirus.

Citește și: Ex-premier, despre încercarea opoziției de a demite Guvernul: „Atunci când spui „jos!”, trebuie să fii conștient ce urmează cu „sus!”. V-o spun eu − haos marca Plahașor”

loading...

Comments are closed.