Reacția democraților: alianța PSRM-ACUM și Guvernul Sandu distrug toate inițiativele bune lansate de guvernarea PDM pentru oameni

Reacția democraților, alianța PSRM-ACUM și guvernul acesteia distrug toate inițiativele bune lansate de guvernarea PDM pentru oameni, pavel filip parlament, campania o noua viata, ministerul sanatatii, guvernul filip, guvernul sandu, 

În goana după răzbunare, alianța PSRM-ACUM și guvernul acesteia distrug toate inițiativele bune lansate de guvernarea PDM pentru oameni, fără să ofere ceva în schimb. Aceasta este reacția democraților după ce astăzi ministra Sănătății, Ala Nemerenco, a anunțat că va stopa campania “O nouă viață”, prin care fiecărei femei din Moldova care năștea i se acorda o cutie cadou cu lucruri necesare pentru nou născut.

“Noul guvern, care are la bază o declarație politică în loc de program de activitate, a dat cu piciorul în dorința sutelor de mii de oameni din sate de a avea drumuri bune, i-a condamnat la viață în durere și stingere lentă pe moldovenii care din lipsă de bani sau de doctori în localități nu au acces la asistență medicală. Guvernanții continuă războiul cu propriul popor, lipsind tinerele familii de cutia cadou oferită la nașterea bebelușilor, în cadrul programului “O nouă viață”.

Din acțiunile de până acum, se vede că prioritățile celor din PSRM-ACUM sunt plasarea propriilor cumetri și nași în fotolii, nu rezolvarea problemelor oamenilor. De asta refuză în permanență să pună în discuție proiectele PDM, ca, pe lângă cutia pentru nou-născuți, să fie majorată indemnizația unică la nașterea copiilor până la 10 mii de lei și acordarea suplimentară a unui ajutor lunar de 200 de lei pentru fiecare copil, până la împlinirea vârstei de 18 ani”, a comunicat PDM.

Amintim că Guvernul Sandu a fost învestit în funcție pe 8 iunie de către alianța PSRM-ACUM, alianță salută de către conducerea de la Moscova.

nastase dodon maia, acum psrm, parlament guvern moldova

Total
0
Shares
Total
0
Share