Externe

Reacția lui Justin Bieber referitor la acuzațiile lansate pe Twitter că ar fi violat o tânără în 2014

Pinterest LinkedIn Tumblr

Justin Bieber a negat acuzațiile de viol lansate în weekend de pe un cont de Twitter anonim, informează BBC. Postările care îl acuză pe Bieber au fost făcute de pe două conturi, dintre care unul anonim, iar întâmplările ar fi avut loc în 2014 și 2015.

Un cont anonim, pe numele Danielle, de pe care au fost făcute acuzații privind faptele care s-ar fi petrecut în 2014, a dispărut de pe Twitter, însă Justin Bieber a răspuns mesajului postat de pe acel cont: „Această poveste nu este adevărată”.

Un purtător de cuvânt al lui Justin Bieber a declarat pentru Newsbeat că nu va face comentarii pe acest subiect și nu vrea să adauge nimic la postările cântărețului.

În decursul weekendului, pe contul unei femei care se recomanda doar ca Danielle au apărut informații despre un atac care s-ar fi petrecut în Houston, Texas, pe 9 martie 2014. Femeia spune că a fost încurajată să facă publică întâmplarea după ce ar fi văzut online plângeri făcute la adresa unui actorul american.

Danielle susține că după un spectacol susținut în fața unui public restrâns într-un bar, Justin Bieber a invitat-o pe ea și alte două prietene la hotelul Four Seasons din Austin, Texas. Femeia susține că Bieber a dus-o într-o cameră privată și acolo s-ar fi produs atacul. Ea susține că nu a spus nimănui despre atac ani de zile, însă acum a efectuat „multe sesiuni de terapie” și a vorbit cu prietenii apropiați și cu familia. Aceste postări au fost șterse, însă capturile încă circulă pe internet.

Justin Bieber a negat acuzațiile, după ce „s-a consultat cu echipa sa și soția”.

Bieber a postat pe Twitter capturi și articole din seara în care ar fi avut loc atacul din 2014, în care apare alături de prietena sa de atunci, Selena Gomez. Totodată, cântărețul susține că nu a stat la hotelul Four Season, ci într-un spațiu închiriat de pe AirBnB, alături de prieteni.

Cântărețul a mai postat imagini cu email-uri și chitanțe pentru spațiul AirBnb și pentru un hotel din Westin, în zilele aduse în discuție.
Bieber spune că folosea numele fals Mike Lowery.

El nu a răspuns încă acuzațiilor aduse de o altă persoană denumită Kadi, care susține că a fost atacată într-un hotel din New York în mai 2015. Acest cont este în continuare activ și nu este anonim.

loading...

Comments are closed.