Alte știri

(video) Reacția lui Viorel Melnic: Cumătrul lui Dodon explică de ce apare în Raportul Kroll 2

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputatul Viorel Melnic, care apare în Kroll 2, recunoaște că a fost o persoană interpusă de Ilan Șor la Unibank. Melnic mai spune că el a fost rugat să îi fie folosit numele, scrie Unimedia. 

„Am fost acționar în bancă ceea ce nu înseamnă nimic. Am dat acordul să fiu acționar în bancă. Dar raportul Kroll a arătat mai mult acționarii decât beneficiarii. Eu am lucrat împreună cu Ilan Șor o perioadă. El m-a rugat să-mi folosesc numele. Am acceptat cum au făcut și alte persoane. Mi-am asumat ceea ce am făcut, dar beneficiarii finali îi aștept și eu ca toți”, a declarat Viorel Melnic.
 

Deputatul mai spune că acest raport Kroll 2, care a fost publicat, se referă doar la modul în care s-au sustras banii. Drept urmare, Viorel Melnic pune la îndoială toată informația care este în raport.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Potrivit informațiilor apărute în presă, Viorel Melnic este cumătrul președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon. În 2006, când Dodon era ministrul Economiei, cumătrul său deținea funcția de viceministru, iar ulterior el a ajuns în fruntea Serviciului Vamal (2008-2009). De menționat că până în 2015, Viorel Melnic a fost și membru al PSRM.

Amintim că la alegerile din 24 februarie 2019, Viorel Melnic a candidat pe circumscripția din stânga Nistrului și câștigat alegerile devenind deputat. 
loading...

Comments are closed.