Reacția lui Vladimir Cebotari: “Candidatul” Andrei Năstase este cuprins de călduri electorale și delir politic!

Reacția lui Vladimir Cebotari, “Candidatul” Andrei Năstase este cuprins de călduri electorale și delir politic, andrei nastase vladimir cebotari, partidul democrat, pdm plahotniuc, fapte nu vorbe, procuratura generala vladimir cebotari imunitate, parlament moldova 2019, 

Suntem nevoiți să constatăm că Năstase continuă joaca de-a procurorul și polițistul politic, lansând acuzații și amenințări la adresa oponenților politici. Aceasta este reacția lui Vladimir Cebotari după ce ieri șeful MAI a anunțat că a cerut ridicarea imunității deputatului PDM.

“În lipsă de realizări în cadrul guvernării și în funcția de ministru al unei instituții pe care a transformat-o in Ministerul Poliției Politice și a Răfuielilor Personale, acesta îi amăgește pe moldoveni cu acțiuni care parcă sunt desprinse dintr-o parodie a filmului cu comisarul Catani. Dacă nu poate sa faca nimic pentru cetățeni, face zi de zi show, in speranța că cetățenilor le va părea că muncește”, a scris Vladimir Cebotari, pe facebook.

Potrivit lui, politistul politic Năstase a lansat ieri mai multe acuzații fanteziste la adresa sa, pentru care îi va cere prin toate mijloacele legale să răspundă, să le probeze el personal, nu procurorii pe care se lauda că îi conduce.

“În ceea ce mă privește, nu mă ascund după imunitatea parlamentara, sunt gata să mă duc la orice audiere la care voi fi invitat, chiar dacă dețin aceasta imunitate. Ba chiar cer insistent să fiu invitat de instituțiile de drept dacă sunt întrebări. Poate sa participe și Năstase la audieri, dacă tot se dă mare că procuratura face dosare la comanda lui, cred ca vom clarifica mult mai repede lucrurile dacă va fi de față si cel care a ordonat dosarul politic”, a declarat deputatul PDM.

Vladimir Cebotari spune că nu are și nu a avut vreodată vreo legatură cu frauda bancară, iar declarațiile lui Nastase sunt pure invenții, fantezii electorale ale unui om care a intrat în campania electorală pentru alegerile din octombrie și se află în criza mare de idei și rezultate. “E greu să te duci în alegeri după ce dezoligarhizarea promisă s-a transformat într-o megaoligarhizare și o politizare totală a instituțiilor de drept. E complicat să te duci in fața moldovenilor și să le explici de ce in trei luni nu ai făcut nimic și ai avut o singură idee, să-i pui să înceapă munca la ora 7 dimineața. E greu să le explici cum ai oprit așa-zisele scheme infracționale, dar banii nu apar nicăieri în buget. Din cauza acestor eșecuri Nastase are nevoie de show-uri cu care sa-și acopere incompetența”, a punctat democratul.

Cebotari a mai spus că mai devreme sau mai târziu această parodie de “comisar Catani” va răspunde pentru modul în care uzurpează puterea, pentru modul în care și-a subordonat politic instituțiile de drept, pentru acțiunile de poliție politica pe care le desfășoară împotriva oponenților politici. La fel cum VOR răspunde și cei care vor face dosare politice la comanda lui! Iar timpul acesta nu e deloc atât de îndepărtat cum pare.

Total
0
Shares
Total
0
Share