Reacția Ministerului Economiei și Infrastructurii la reparația drumului din comuna Tohatin, Chișinău!

Ministerul Economiei și Infrastructurii s-a autosesizat, pe marginea drumului din comuna Tohatin Chișinău, guvernul filip, pdm, partidul democrat, drumuri bune pentru moldova, chiril gaburici 

Ministerul Economiei și Infrastructurii (MEI) s-a autosesizat pe marginea materialelor difuzate pe internet despre construcția drumului din comuna Tohatin, municipiul Chișinău. În acest context, MEI comunică că poțiunea respectivă de drum, nu face parte din cadrul Programului național „Drumuri Bune pentru Moldova”.

Referitor la lucrările de reparație a părții carosabile din comuna Tohatin, acestea sunt executate în cadrul unui contract de pozare a rețelelor edilitare (apă și canalizare). Astfel, urmare a pozării rețelelor la moment se repară spargerile (săpăturile) prin refacerea părții carosabile, beneficiarul acestor lucrări fiind Administrația Publică Locală.  

În cadrul Programului național „Drumuri Bune pentru Moldova”, în anul 2018 au fost reabilitați 1600 de km de drum. De asemenea, se colectează propuneri privind sectoarele de drum care urmează a fi incluse în Programul „Drumuri Bune 2 pentru Moldova”  în 2019. Anul viitor, vor fi renovați circa 2600 de kilometri de drum.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share