Alte știri

Reacția staff-ului electoral al lui Igor Dodon referitor la declarațiile lui Usatîi: „Oricine poate desena astfel de tabele, în care să includă nume și orice sumă dorește”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Purtătoarea de cuvânt a staff-ului electoral, Ludmila Muntean a venit cu o reacție la declarațiile lui Renato Usatîi, privind presupusele cheltuieli ale staff-ului lui Igor Dodon în campania electorală, transmite Telegraph.md

Ludmila Muntean a declarat că disperarea imensă a oponenților politici, speriați că vor pierde alegerile prezidențiale, îi face să recurgă la tot felul de acțiuni ilegale, abuzuri și falsuri. Șirul fake-urilor a continuat cu lansarea în spațiul public a unor informații tipărite în grabă pe foi simple, despre presupuse cheltuieli ale staff-ului candidatului independent Igor Dodon.

„De această dată, pe post de fake-maker a fost un pseudo-politician, care a ieșit cu mai multe foi desenate, pe care le ascundea abil de camerele de luat vederi ca fiind „mare secret”. Oricine poate desena astfel de tabele, în care să includă nume, orice sumă dorește și cu indicarea „scopului cheltuielilor”. Pănă și pseudo-politicianul fake-maker a recunoscut că nu are nicio dovadă a autenticității acestor informații.

Staff-ul candidatului independent Igor Dodon declară cu toată responsabilitatea că informațiile lansate de pseudo-politician sunt false. Scopul aruncării acestei intoxicații în spațiul public este de a reduce șansele candidatului independent Igor Dodon de a câștiga un nou mandat prezidențial.

Juriștii noștri pregătesc o adresare în judecată pe acest caz de difuzare a informațiilor false și calomnioase.

Totodată, constatăm numărul sporit de falsuri, care sunt lansate de oponenți pe ultima sută de metri. Aceștea falsifică până și documente oficiale, ceea ce reprezintă deja o infracțiune.

Repetăm îndemnul nostru către contracandidat, să dea dovadă de respect față de cetățeni și să renunțe la acțiunile ilegale și de răspândire a informațiilor și documentelor falsificate.”, a declarat Muntean.

Igor Dodon: „În cel mai apropiat timp căldura se va ieftini”

loading...

Comments are closed.