Editoriale

Reacție: Plahotniuc a ieșit ca un patriot, în comparație cu exponenții Alianței Kozak – niște trădători

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul PDM, Vlad Plahotniuc, a ieșit din negocierea riscantă cu Rusia, privind un eventual plan de federalizare, ca un patriot hăituit, în comparație cu exponenții Alianței Kozak, Dodon și Maia Sandu, care s-au pricopsit cu imaginea de trădători. Este opinia jurnalistului Nicolae Negru, exprimată într-un editorial publicat de Ziarul Național.

«Paradoxal, Plahotniuc a ieșit din negocierea riscantă cu Rusia ca un „patriot” hăituit, iar Dodon – ca un trădător ordinar, dar, și mai paradoxal, victorios, îmbrățișat de cei care refuzaseră, cu doar două luni în urmă, să-i strângă mâna», scrie Negru.
 
Autorul consideră că Moscova se folosește de Alaința Kozak pentru a transforma Moldova într-o Transnistrie mare.
 
«Numai niște nemți naivi pot să creadă că Moscova s-a angajat să ne ajute să scăpăm de Plahotniuc, ea a profitat de ocazie ca să transforme Republica Moldova într-o Transnistrie mai mare», conchide Nicolae Negru.
Nicolae Negru despre liderii PAS cu DA, Se pot simți supereorii altora, dar toți sunt egali în fața Constituției, nastase si maia sandu in parlament, partide moldova, alianta pdm psrm, dodon si maia sandu, pdm plahotniuc partidul democrat
loading...

Comments are closed.