Alte știri

Reformatarea Guvernului Chicu va avea loc atunci când Sandu și Năstase se vor așeza la masa de discuții cu Vladimir Plahotniuc

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Igor Dodon susține că nu vede o altă formulă acum de schimbare a Guvernului, decât în coaliție largă PSRM-PDM-PAS-PPDA. Șeful statului a reiterat în cadrul emisiunii ”Președintele răspunde” că nu are ce discuta cu partidul lui Șor și transfugii lui Candu, transmite Telegraph.md, cu referire la Democracy.md

”O formulă de a schimba actualul Guvern este o coaliție largă într-o formă de acest tip PSRM-PDM, partidele Maiei Sandu și a lui Andrei Năstase”, a spus președintele.

În același timp, șeful statului a declarat că la această etapă nu se pune problema reformatării sau demisiei Guvernului Chicu. Potrivit lui Dodon, probabilitatea e mare ca Guvernul Chicu să ajungă până la alegerile parlamentare anticipate.

Totuși, președintele susține că reformatarea Guvernului Chicu poate avea loc doar dacă Maia Sandu și Andrei Năstase se așază la masa de discuții cu Vladimir Plahotniuc.

Citește și: Igor Dodon: Probabilitatea e mare ca Guvernul Chicu să ajungă până la alegerile parlamentare anticipate

loading...

Comments are closed.