Alte știri

Reguli de etichetă: 10 greșeli care distrug stilul vestimentar al unui bărbat modern!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ești un bărbat arătos, ai gusturi bune, dar se mai întâmplă să faci greșeli care îți ruinează stilul vestimentar? S-ar putea ca greșeala ta să țină, mai degrabă, de nerespectarea unor principii care sunt trecute cu vederea chiar și pe blogurile de modă. Așadar, am scris acest articol cu 10 reguli vitale pe care fiecare bărbat trebuie să le respecte pentru a putea arăta mai bine.

1. Nu încheia cel mai de jos nasture al sacoului au a flanelei. Dacă haina ta are trei nasturi, încheie-l pe cel din mijloc și, uneori pe cel de sus. Cel de jos trebuie să rămână desfăcut – asta e regula.
 
2. Scoate eticheta de pe manșonul sacoului înainte de a-l îmbrăca.
 
3. Sacourile sau gecile noi au, de obicei, un fir alb pe umeri. Îndepărtează-l înainte să te îmbraci.
 
4. Intrările buzunarelor ar trebui să fie deschise. Taie firele care încheie buzunarele.
 
6. Nasturele de sus al sacoului este opțional. Gulerele unor sacouri sunt realizate astfel încât nasturele de sus este pur decorativ și nu trebuie încheiat.
 
7. Dacă ai pantofi maro, pune-ți și o centură de aceeași nuanță. Pentru pantofi negri – centură neagră. Acest lucru se referă mai mult la stilul clasic, la îmbrăcămintea business și nu la stilul casual unde poți asorta liber aceste accesorii.
 
8. Dacă optezi pentru bretele la pantaloni, exclude cureaua. Este total greșit să le porți pe amândouă.
 
9. Manșetele cămășii trebuie să se vadă de sub cele ale sacoului, cu circa 1-2 cm. În mod ideal, o cămașă cu manșetă ar trebui să ajungă la rădăcina degetului mare, în orice moment, chiar și atunci când te deplasezi. În cazul în care manșeta se mută atunci când ridici brațele, înseamnă că ai o problemă cu lungimea mânecilor cămășii.
 
10. Cravata trebuie să ajungă la catarama centurii. Nu trebuie să fie nici mai scurtă, nici mai lungă.
loading...

Comments are closed.