Renato Usatîi a decis să trimită Raportul Kroll-2 la Parlament prin intermediul unui hulub poștaș

renato Usatîi a decis să trimită Raportul Kroll-2 la Parlament, prin intermediul unui hulub poștaș, furtul miliardului, renato usatii raportul kroll, banca de economii, ilan sor raportul kroll, 

Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, pare supărat de faptul că nu a fost invitat astăzi la Comisia parlamentară care investighează jaful bancar din R. Moldova și a decis să trimită informația prin intermediul unui hulub poștaș, care poate zbura și 600 km, transmite stiridinmoldova.md.

„Văd că mi-au spus să trimit informația la Parlament, dar fără ca să-mi spună unde să-l trimit, fără să-mi facă un permis de acces… Am aici un hulub, simbolul păcii. Atașez la acest hulub un flash cu toată informația din Raportul Kroll II. Hulubul zboară până la 600 km”, a spus Usatîi astăzi, în debutul conferinței în care a promis că prezintă raportul Kroll II.
 
Politicianul a continuat cu gluma: „Înainte de asta, m-am uitat pe google maps, pentru a localiza biroul lui Alexandru Slusari, președintele comisiei. Nu de alta, dar hulubul să nu ajungă la fereastra Marinei Tauber”.
 
Ulterior, Usatîi a mers la geamul biroului său și a eliberat hulubul cu dispozitivul electronic atașat la picior.
Total
0
Shares
Total
0
Share