Renato Usatîi a trimis-o pe Maia Sandu să facă un plan de acțiuni, după care va decide dacă o susține în turul II

Renato Usatîi a declarat că a avut o întrevedere cu Maia Sandu, candidata PAS la alegerile prezidențiale și că așteaptă un plan concret de la ea și PAS despre cum ar putea fi dizolvat Parlamentul după alegerile prezidențiale. Liderul „Partidului Nostru” a mai spus că va reveni ulterior cu o decizie în privința susținerii candidatei PAS în turul II al scrutinului prezidențial, scrie tv8.md

Renato Usatîi, lider „Partidul Nostru”: „M-am întâlnit cu Maia Sandu, ea mi-a comunicat că anterior a declarat că pledează pentru alegeri anticipate, dar nu am auzit un mecanism cum pot fi organizate alegerile anticipate și cum poate fi dizolvat Parlamentul R. Moldova. În câteva zile, juriștii PAS vor prezenta un plan în scris cum poate fi dizolvat Parlamentul”.

Renato Usatîi a declarat luni, 2 noiembrie, că după ce se va întâlni cu Maia Sandu și va discuta despre proiectele pe care le-a început „Partidul Nostru” și despre promisiunile pe care le-a făcut candidatul în campania electorală, va anunța pe cine susține în turul doi de scrutin.

În cadrul emisiunii „Cutia Neagă” de la TV8, candidata PAS a declarat că este gata să susțină ideea de dizolvare a Parlamentului, expusă de Usatîi, dacă va exista „o soluție legală”. Maia Sandu a menționat că obiectivul ei este să obțină cât mai mult sprijin pentru turul doi de scrutin.

Întâlnirea a avut loc la DigitalPark (StarNet), companie deținută de Alexandru Machedon, și a durat aproape 2 ore.

Dacă Maia Sandu va deveni președinte, aceasta va continua să închidă școlile și grădinițele, atenționează Igor Dodon

Total
0
Shares
 
Total
0
Share